dimecres, 2 de maig de 2012

Suïssa 2012

Com cada any, la coral de l'institut Torre del Palau fa un viatge; i aquest any ha tocat anar a Suïssa. Ahir dia 1 de Maig, vam arribar a Terrassa desprès de 4 dies de viatge, per tant vam sortir el dia 27 d'abril.
La coral fa viatges per cantar per tot arreu d'Europa, però sobretot per educar. En els viatges s'ha de ser responsable i disciplinat perquè sinó no es pot anar enlloc amb 70 persones (adolescents). Per aquest motiu es fan els viatges, que són sis en total, tres fora d'Espanya i tres dins la península.
El viatge va anar perfecte, no va haver-hi cap problema gran, però igualment es va necessitar una mica de canya per pujar-nos la moral, ja que aixecar-nos quasi cada dia a les 6 per poder visitar els llocs cansava molt.
Vam poder visitar Gruyère, Berna, Interlaken i Ginebra, on està la sede central de les nacions unides (ONU); però sens dubte el que més ens va agradar va ser el balneari d'Auberson. Un balneari amb 4 piscines d'aigues amb temperatures diferents, corrents d'aigua, jacuzzis, cascades, "chorros", més cascades i aigues a més de 40 graus.
Però no tot va ser visitar llocs, també va haver-hi lloc per les gymkanes i per les reflexions. Aquest any va tocar fer una gymkana de por, protagonitzada per els "pares" (alumnes de segon de batxillerat i ex-alumnes) que es van haver de gastar diners, i sobretot temps per poder fer-nos sustos; i ho van aconseguir de sobres.
Va ser un viatge per aprendre a respectar als nostres companys, per desconnectar de la rutina, per conèixer millor a les persones, visitar nous llocs i sobretot divertir-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada